18-11-2019

Hvalpene kommer nu ud efter at de har spist og de besørger med det samme de kommer ud. De vil derfor være renlige og vænnet til at gå ud når de flytter hjemmefra.

10-11-2019

Idag prøvede vi også at finde tunnelen frem. Det var en stor succes og nogle løb frygtløse igennem mens andre rykkede rundt med den. Gulvskrubben er også spændende.😄

10-11-2019

Hvalpene er nu 4,5 uger og der begynder så småt at komme gang i dem udover at spise og sove. Idag var de for første gang på gårdtur. De spiser nu blended hvalpefoder 3 gange om dagen og de tager fint på i vægt. Jeg tror at det passer Abbey fint med lidt aflastning.

31-10-2019

Så kom dagen hvor hvalpene skulle prøve opblødt og blendet hvalpefoder. Jeg havde hældt noget A-38 tykmælk i og det gik over alt forventning. De spiste til man kunne knække en loppe på maveskindet, og efter at have skyllet munden med Abbey's mælk blev der ro. Vi har i ugens løb også klippet deres klør så de ikke river hendes patter til blods. Vi skal have ændret lidt på konstruktionen af Fødekassen så de selv kan gå ud og ind. Der er et par enkelte der er kravlet over og så ikke kan komme ind igen.
Kuldet er også i dag blevet registreret og godkendt af DKK og vil når de er 7 uger blive chippet.