10-11-2019

Hvalpene er nu 4,5 uger og der begynder så småt at komme gang i dem udover at spise og sove. Idag var de for første gang på gårdtur. De spiser nu blended hvalpefoder 3 gange om dagen og de tager fint på i vægt. Jeg tror at det passer Abbey fint med lidt aflastning.

31-10-2019

Så kom dagen hvor hvalpene skulle prøve opblødt og blendet hvalpefoder. Jeg havde hældt noget A-38 tykmælk i og det gik over alt forventning. De spiste til man kunne knække en loppe på maveskindet, og efter at have skyllet munden med Abbey's mælk blev der ro. Vi har i ugens løb også klippet deres klør så de ikke river hendes patter til blods. Vi skal have ændret lidt på konstruktionen af Fødekassen så de selv kan gå ud og ind. Der er et par enkelte der er kravlet over og så ikke kan komme ind igen.
Kuldet er også i dag blevet registreret og godkendt af DKK og vil når de er 7 uger blive chippet.

31-10-2019

Hvalpene er nu 3 uger og de har nu alle fået øjne. Der er kamp om maden og alle kneb gælder. Abbey multitasker og har overskud til også at passe på sit tyggeben. Hun har mælk nok og hvalpene tager godt på i vægt. De har nu 4 doblet vægten på 3 uger og der varer ikke mange dage før de vejer 2 kg.

27-10-2019

Christian og jeg var idag på opsamling på Clausholm Slot. Det var et fantastisk vejr og alle hyggede sig godt. Jeg er udover Duff også begyndt at tage Bizy med. Hun gør det rigtigt godt og udviser stor ro. Her tager de lige en slapper mens jægere og hundefolk fik lidt godt til ganen.