19-01-2019

Frokost i det fri

Nogle af slynglerne havde taget lidt delikatesser med. Morten Brok havde medbragt “hjemmelavede” vildsvinepølser der fik en tur på grillen. De smagte helt fantastik. Carsten Møberg havde lavet nogle rigtig lækre vildtposteje. Bålet fik lidt kunstigt åndedræt og varmede dejligt hvor temperaturen var tæt på frysepunktet. Den sidste såt i klapperstuen var helt fantastisk med sild, fiskefileter, skinke med røræg, roastbeef, mørbradbøf, kold kartoffel salat, frikadeller og frugtsalat til dessert. Puu-ha det er hårdt at gå på jagt.😆

Nogle af slynglerne havde taget lidt delikatesser med. Morten Brok havde medbragt “hjemmelavede” vildsvinepølser der fik en tur på grillen. De smagte helt fantastik. Carsten Møberg havde lavet nogle rigtig lækre vildtposteje. Bålet fik lidt kunstigt åndedræt og varmede dejligt hvor temperaturen var tæt på frysepunktet. Den sidste såt i klapperstuen var helt fantastisk med sild, fiskefileter, skinke med røræg, roastbeef, mørbradbøf, kold kartoffel salat, frikadeller og frugtsalat til dessert. Puu-ha det er hårdt at gå på jagt.😆

Del siden